Yritys

FI.CO. Oy – Puhdistusteknologiaa vuodesta 1976

FI.CO. Oy on valmistanut FICO – viemärinhuoltolaitteita vuodesta 1976 ja jäteastianpesukoneita vuodesta 1981 alkaen. Yrityksen kokemus ja osaaminen alalta on poikkeuksellisen vahvaa.

Laitteiden valmistuksessa otetaan huomioon asiakkaiden yksilölliset tarpeet. Laitteet rakennetaan käyttämällä vain laadukkaita ja testattuja komponentteja, joiden jälkihuolto toimii moitteettomasti. Tuotekohtaiset ohjekirjat helpottavat varaosien hankintaa ja asentamista. Suomen olosuhteisiin rakennetut laitteistot toimivat hyvin myös talvella. Laitteistoissa on tarvittavat lämpöeristykset ja lämmittimet, jotka mahdollistavat jatkuvan käytön hyvinkin kylmissä olosuhteissa. Tuotekehityksessä otetaan isosti huomioon asiakkaiden toiveet ja kehittämisehdotukset.

FICO-laitteita toimitetaan myös muihin pohjoismaihin sekä Keski-Eurooppaan enenevässä määrin. Laitteen luotettavuus, ominaisuudet ja ainutlaatuiset rakenneratkaisut tekevät sen halutuksi ja kilpailukykyiseksi myös kansainvälisesti.

Tuotteiden toimittamisen yhteydessä annetaan asiakkaalle perusteellinen käyttöopastus tuotteeseen. FI.CO. Oy on myös oma huolto- ja varaosapalvelu, josta löytyy nopeasti apu sekä rutiinihuoltoihin että äkillisiin ongelmatilanteisiin.

Ficon toimitilat sijaitsevat Keski-Suomessa Jyväskylässä, osoitteessa Helmintie 9.

Miksi FICO-laite:

 1. Pitkä kokemus
 2. Laitteiden hyvä räätälöinti
 3. Kattava lisävarustevalikoima
 4. Työturvallisuus
 5. Pienet tehohäviöt
 6. Ympäristöystävällisyys
 7. Laadukas työjälki
 8. Käytettävyys ja ergonomia
 9. Testatut ja laadukkaat komponentit
 10. Toiminta myös ääriolosuhteissa
 11. Laatujärjestelmien mukainen kehitys
 12. Huippusuunnittelijat
 13. Oma huolto ja kattava varaosavalikoima
 14. Toimitusvarmuus ja -nopeus

Laatu ja ympäristöpolitiikka

ISO 9001

ISO 9001 laatujärjestelmää hyödynnetään FI.CO. Oy: toiminnan jatkuvassa kehittämisessä. Kehittymistä mitataan mm. säännöllisillä asiakaskyselyillä.

ISO 14001

Vastuullisena toimijana FI.CO. Oy käyttää ISO 14001 ympäristölaatujärjestelmää. Se edellyttää ympäristövaikutusten huomioon ottamista niin laitesuunnittelussa, laitteiden valmistuksessa kuin niiden käytössä sekä yleisesti yrityksen toiminnassa.

Comments are closed.