Tuotteet

Pakkasta pelkäämättömät huippuominaisuuksilla varustetut laitteet

FICO-laitteistot soveltuvat mm. viemärihuoltoihin, putkistosaneerauksiin, teollisuuspesuihin ja ADR-kuljetuksiin. Lisävarusteena laitteisiin on saatavana esimerkiksi katupesuri ja siirtopumppaustekniikka. Ominaisuuksiensa puolesta Ficon valmistama laitteisto on tekniikan edelläkävijän varma valinta.

Pitkälle viety automatisointi ja hyvä ergonomia takaavat erinomaisen työturvallisuuden ja käyttömukavuuden. Asiakaskohtainen räätälöinti mahdollistaa laitteen sopivuuden juuri sinulle sopivaksi.

Yhdistelmälaitteet

Viemärihuoltoihin ja putkistosaneerauksiin, teollisuuspesut, ADR-kuljetukset, lisävarusteena esimerkiksi katupesuri ja siirtopumppaus.

Lue lisää

Kompaktit yhdistelmälaitteet

Ahtaiden paikkojen ja pienemmät viemärihuollot ja putkistosaneeraukset, ADR-kuljetukset.

Lue lisää

Imu- ja imupesulaitteet

Jätehuolto, kaivojen pesu, kiinteistöjen viemäriavaus ja ADR-kuljetukset.

Lue lisää

Jäteastiapesukoneet

Jäteastioiden lakisääteiseen pesuun tarkoitetut laitteet.

Lue lisää

Vaihtolavat ja perävaunut

Vaihtolavat ja perävaunut jätehuoltoon, jäte- ja ADR-kuljetuksiin.

Lue lisää

Huolto ja varaosat

Laitteiden monipuolinen huolto ja kattava varaosavalikoima.

Lue lisää

Etkö ole varma soveltuuko FICO sinun tarpeillesi?

Laitteiden hankinta ei ole helppoa ja investointi on kenelle tahansa kohtalaisen suuri. Suurin kysymys on yleensä: vastaako hankittava laite varmasti tarpeita? Milloin laite maksaa itsensä takaisin? Kohtaamme päivittäin asiakkaita, joilla on karkea visio tarpeista, mutta jotka eivät tiedä miten esimerkiksi suunnittelun kanssa kannattaa edetä ja mitä asioita on otettava huomioon, että lopputulos on varmasti hyvä.

Siksi Ficon palveluprosessi on tehty asiakkaan kannalta helpoksi ja riskittömäksi. Tarjoamme yrityksen kokeneet suunnittelijat käyttöösi jo tarjouspyyntövaiheessa. Sinun tai organisaatiosi ei tarvitse välttämättä olla alan asiantuntija tai käyttää aikaa yksityiskohtaiseen suunnitteluun. Autamme myös alustahankkinnoissa!

Yhteistyö alkaa aina ilmaisella kartoituksella, jossa laite valmistellaan mahdollisimman pitkälle mm. 3D – luonnoksilla ennen kuin kuluja edes syntyy. Näin voimme optimoida investointisi kannattavuuden.

Pyydä apua tuotteen määrittelyyn

Comments are closed.