LEHDISTÖTIEDOTE

LEHDISTÖTIEDOTE

FICO by Cappellotto. Uusi huippuosaaja valmiina haastamaan Koillis-Euroopan jäätävimmät sääolosuhteet.

Cappellotto SpA ostaa suomalaisen FICO-tuotemerkin ja vahvistaa johtoasemaansa Koillis-Euroopassa putkistojen pesu- ja puhdistuslaitteiden sekä kiinteiden, kuivien ja nestemäisten materiaalien, mukaan lukien vaarallisten materiaalien, imu- ja kuljetuslaitteiden alalla.

Tämä on uusi askel Cappellotton kasvujohteisella polulla ja se otetaan kohti täsmällistä tavoitetta: huippuosaamisen saavuttaminen kaikissa olosuhteissa.

Korkean suorituskyvyn saavuttamiseksi äärimmäisen kylmissä olosuhteissa arktisen ilmaston tuntemus on välttämätöntä. Eläminen sen armoilla joka päivä. Sen tunteminen DNA:ssasi. Kuten FICO, tuotemerkki, joka on jo vuodesta 1976 lähtien tarjonnut Pohjoismaiden markkinoille yhdistelmälaitteita ja jäteastioiden pesujärjestelmiä patentoiduilla teknisillä ratkaisuilla, jotka erottuvat joukosta laatunsa ja tehokkuutensa ansiosta, erityisesti arktisissa olosuhteissa.

FICOn asiantuntemus ja tyyli yhdessä Cappellotton dynaamisuuden ja vakauden kanssa takaavat kaikille asiakkaille laajan ja teknisesti edistyksellisen tuotevalikoiman sekä aina moitteettoman myynninjälkeisen organisaation tuen, jonka toimipaikka pysyy Vihtavuoren historiallisessa pääkonttorissa, jossa kaikki FICOn työntekijät jatkavat toimintaansa samalla ammattitaidolla kuin tähänkin asti.

Comments are closed.